top of page
Stars

PORTFOLIO

OPGEWEKTE ILLUSTRATIES EN KLEURRIJKE VORMGEVING

paper-background-8_edited.jpg

De meerwaarde van een passende vormgeving

Tegenwoordig is de tijd om informatie op te nemen zeer beperkt, omdat we in een vooruitstrevende en snelle (informatie-)wereld leven. Met passend uitgewerkte illustraties wil ik je graag erbij helpen de aandacht van je lezers, kijkers, fans, klanten, passanten en bezoekers blijvend te trekken, zodat je verhaal, idee of bedrijf beter wordt opgemerkt en je je doelgroep je toegevoegde waarde kan bieden. Een geschikte grafische vormgever kan je hierbij met een uniek grafisch ontwerp verder helpen. 

 

Immers zijn illustraties belangrijke elementen in de vormgeving, omdat ze onderwerpen begrijpelijk maken, interpreteren en uitleggen.
​Afbeeldingen worden zowel in de print als ook bij interactieve en digitale media gebruikt. Door gericht toegepaste illustraties of visuele elementen, kan de recipiënt cognitief of emotioneel worden geraakt. Soms is het bevatten van gecompliceerde informatie of (werk-)processen niet altijd makkelijk. Door passend grafisch design kan deze context begrijpelijk worden gemaakt. De waarnemer wordt betrokken bij de inhoud en blijft attent. Met behulp van lijnen, kleuren, stijl en esthetiek wordt de boodschap overgebracht en versterkt.

bottom of page